حمایت از ۴۰۰ طرح پژوهشی علوم شناختی در سالهای اخیر
به گزارش پایگاه باور خبر، در سالهای اخیر ۴۰۰ طرح تحقیقاتی و پژوهشی در حوزه دانش علوم شناختی توسط ستاد توسعه علوم و فناوریهای شناختی حمایت شدند. با هدف ترویج و ارتقای دانش علوم شناختی و بهرهمندی محققان، پژوهشگران و اساتید مراکز علمی و دانشگاهی درسطح کشور از چترهای حمایتی ستاد توسعه علوم و فناوریهای
به گزارش پایگاه باور خبر، در سالهای اخیر ۴۰۰ طرح تحقیقاتی و پژوهشی در حوزه دانش علوم شناختی توسط ستاد توسعه علوم و فناوریهای شناختی حمایت شدند.
با هدف ترویج و ارتقای دانش علوم شناختی و بهرهمندی محققان، پژوهشگران و اساتید مراکز علمی و دانشگاهی درسطح کشور از چترهای حمایتی ستاد توسعه علوم و فناوریهای شناختی، درسالهای اخیر در ۱۸ مرحله از فراخوان حمایت از طرحهای پژوهشی از سوی این ستاد ۴۰۰ طرح مطالعاتی و تحقیقاتی تحت پوشش حمایت های این ستاد قرار گرفتند.
از مجموع طرح های تحقیقاتی تحت حمایت ستاد توسعه علوم و فناوریهای شناختی، تاکنون ۲۰۰ طرح با برخورداری از حمایتهای این ستاد به اتمام رسید و به همین تعداد طرح دیگر در حال اجرا است.
با اجرای سیاست های راهبردی ستاد توسعه علوم و فناوریهای شناختی و در نتیجه حمایت های این ستاد طرحهای متعددی در زمینه نگاشت مغز، ایمپلنتهای مغزی، ارتباط بین مغز و ماشین و سایر حوزه ها به اجرا در آمد.
ساخت انواع دستگاههای تصویربرداری از مغز، ثبت سیگنال های مغزی و تحریک مغزی از جمله دست آوردهای اجرای طرح های تحقیقاتی در امر تولید و ساخت فناوریهای شناختی در کشور به شمار میآید.
ستاد توسعه علوم و فناوریهای شناختی برای ترویج و ارتقای دانش درحوزه های علوم شناختی و فنآورانه و نیز پیشبرد اجرای طرح های تحقیقاتی، درحال حاضر با بیش از دو هزار تن از اساتید، محققان و متخصصان در یکصد مرکز علمی، پژوهشی و دانشگاهی در استان های مختلف کشور همکاری و مشارکت دارد.
در سال گذشته در هشت مرحله فراخوان این ستاد یکصد و شصت طرح تحقیقاتی توسط مراکز علمی و پژوهشی برای برخورداری از چترحمایتی ستاد در زمینه های روانشناسی، فناورانه، نگاشت مغز، مدیریت، آموزش و پرورش، توانبخشی شناختی و علوم اعصاب ارایه شد که بیش از پنجاه طرح مورد تصویب قرار گرفت.
ستاد توسعه علوم و فناوریهای شناختی در راستای اهداف و سیاست های راهبردی تلاش می کند با حمایت از طرح های پژوهشی فناورانه و استفاده از امکانات و ظرفیت های داخلی، فرصت های لازم برای ترویج و توسعه دانش علوم شناختی در کشور را فراهم کند و با تامین نیازهای این حوزه، زمینه دستیابی به خودکفایی و کاهش وابستگیها حاصل شود.
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰