رهبر انقلاب تحویل را یک فرآیند پویا و پیوسته تعریف کرده است
به گزارش پایگاه باور خبر، با توجه به سخنان حضرت آیتالله خامنهای در مورد تحول، میتوان گفت که این مفهوم به معنایی گستردهتر و عمیقتر از یکباری و ساده بودن آن است. آیتالله خامنه ای در سخنرانیهای متعددی در مورد تحول صحبت کرده و آن را به عنوان یک فرآیند پویا و پیوسته تعریف کرده
به گزارش پایگاه باور خبر، با توجه به سخنان حضرت آیتالله خامنهای در مورد تحول، میتوان گفت که این مفهوم به معنایی گستردهتر و عمیقتر از یکباری و ساده بودن آن است. آیتالله خامنه ای در سخنرانیهای متعددی در مورد تحول صحبت کرده و آن را به عنوان یک فرآیند پویا و پیوسته تعریف کرده است که در آن، جامعه در مسیر پیشرفت و تکامل قرار دارد. برای درک بهتر این مفهوم، میتوان به چند نکته اشاره کرد:
تحول به معنای تحول اجتماعی و اقتصادی است که به منظور رسیدن به یک جامعه بهتر و بالاتر از لحاظ فرهنگی، اجتماعی و سیاسی اتخاذ میشود. در این مفهوم، تحول به عنوان یک فرآیند پویا و پیوسته در نظر گرفته میشود که جامعه در آن با توجه به شرایط موجود و با تکیه بر ارزشهای اسلامی، به سمت پیشرفت و تکامل حرکت میکند.
تحول به عنوان یک فرآیند پویا و پیوسته، نیازمند برنامهریزی، هدفگذاری و انتخاب استراتژیهای مناسب برای رسیدن به اهداف مطلوب است. در این فرآیند، اهداف اساسی جامعه باید به شکل واضح و مشخص تعریف شوند و سپس برنامههای کارآمد برای رسیدن به این اهداف به منظور پیشرفت جامعه در نظر گرفته شوند.
برای رسیدن به تحول، لازم است تمامی قشرهای جامعه به عنوان یک متحد و با تکیه بر اراده مشترک، در این فرآیند شرکت کنند. به عبارت دیگر، تحول نیازمند همکاری همه نهاد ها است
ایده تحول فرهنگی در فرهنگ ایران، به منظور تقویت و توسعه فرهنگ اسلامی و ارزشهای آن برای بهبود وضعیت اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی کشور مطرح شده است. برای دستیابی به این هدف، باید به شیوههایی برای تحول فرهنگی در جامعه پرداخت و در این راه با مشکلات و موانعی نیز مواجه شد.
به عنوان یک ایده برای تحول فرهنگی، میتوان به تقویت آموزش و پرورش اسلامی اشاره کرد. در این راستا باید بهبود سیستم آموزشی و پرورشی، تقویت و ترویج ارزشهای اسلامی، توسعه علوم اسلامی و آموزش مبانی دینی به جامعه اهتمام ویژهای داده شود. همچنین ترویج فرهنگ خواندن و فرهنگ دانشگاهی و تحقیقاتی میتواند یکی از ایدههای مؤثر برای تحول فرهنگی باشد.
در کنار آن، باید به ایجاد فضایی برای تبادل اطلاعات و تجارب بین مردم و سازمانها توجه شود. تشویق به تشکیل انجمنهای مختلف مردمی و مذهبی، ترویج فرهنگ کار تیمی و همکاری میتواند برای تحول فرهنگی مؤثر باشد.
همچنین باید به ترویج فرهنگ پویایی و کارآیی، توسعه فرهنگ کار و تلاش و ترویج فرهنگ خدمترسانی به جامعه اهتمام ویژهای داده شود. باید به ایجاد فرهنگی متمایز و با کیفیت، ترویج فرهنگ تعامل با جوامع دیگر و مشارکت بینالمللی نیز توجه شود
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰